sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Unelma uudesta kodista / Dream of a new home

Vietän lähes joka viikko aikaa erilaisilla vuokranvälityssivuilla etsiskellen uutta isompaa, sopivampaa ja parempaa kotia. Jos silmään sattuu jokin kiinnostava tapaus, saatan jopa lähteä paikan päälle asuntoa katsomaan. Tämä meidän asumisjärjestely 37 neliön yksiössä piti alunperin olla ihan vain väliaikainen ratkaisu ja kestää korkeintaan muutaman kuukauden. Nyt aikaa on kuitenkin vierähtänyt jo vuosi ja edelleen meillä on sama väliaikaisjärjestely käynnissä.

Olemme asettaneet uudelle asunnolle monenlaisia kriteerejä. Toinen haluaisi saunan, toiselle parveke on ehdoton. Pitää olla siistiä ja keittiössä tilaa touhuta, astianpesukone olisi oikeastaan välttämättömyys, ja hinnan ja sijainninkin pitäisi olla kohdillaan. Kun kaikki kriteerit eivät ole täyttyneet, on ollut helppo jäädä tähän kotoisaan yksiöön asumaan.

Perjantaina kävin taas kurkkaamassa yhtä uutta kotikandidaattia. Tällä kertaa asunto vaikutti lupaavalta. Hetken pohdiskelin, että puolet kalliimman vuokran hinnalla tekisi kyllä vuodessa parikin etelänreissu. Toisaalta isompi asunto, isompi keittiö, astianpesukone, ja erillinen makuuhuone olisi ihanaa luksusta! Haimme siis asuntoa ja nyt jännätään, tulisiko siitä meidän uusi kotimme.

Uudesta kodista unelmoidessani unelmoin samalla hieman kevään uutuuksistakin. :)


1. Kattovalaisin, Ellos. 2. TineK Home:n maljakoita. 3. House Doctorin matto. 4. Bloomingvillen lasipullo. 5. Muuto Elevated -maljakko, Finnish Design Shop. 6. Weight here -kynttilänjalka, Piriste.fi. 7. H&M:n pellavatyynynpäällinen. 8. Iso lattiatyyny, OYOY Living Design / Piriste.fi.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tärppää kodin kanssa! Muutto on aina vähän jännää ja aika ajoin tuntuu helpommalta jäädä vain vanhaan asuntoon ja tuttuihin asumisjärjestelyihin. Mutta oli se vaan ihanaa päästä yksiöstä pois, kun me muutimme tähän kaksioon missä nyt asustelemme.

    Tuo matto on ihana, täytyypä tutustua siihen :)

    http://learningtosee-tanja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa olemme tänään menossa allekirjoittamaan vuokrasopimusta, eli meillä taitaa olla ensi kuussa muutto edessä. :) Miten ihanaa saada uusia tuulia elämään!

      Poista