lauantai 15. elokuuta 2015

Kesäfiilistelyä ja tunnelmia tulevasta syksystä

Elokuun puoliväli. Havahduin alkavaan syksyyn edellispäivänä, kun postiluukusta tipahti Elloksen uusi kuvasto. Teemana oli Lontoo ja inspiroiduin aiheesta jotenkin aivan valtavasti. Johtuu kenties siitä, että lähes tasan 14 vuotta sitten matkustin Lontooseen työskentelemään ja valloittamaan maailmaa. Lontoo ei ole kaupunki, jossa enää haluaisin asua, mutta joka syksy, kun aurinko vielä paistaa lämpimästi, mutta ilmassa tuoksuu kirpeys, minun tekee mieleni matkustaa Lontooseen. Tänä vuonna se ei valitettavasti ole mahdollista.

Sen vuoksi olen viettänyt viime päivät ahkerasti pinterestissä haaveillen, selaten ja pinnaten syksyisiä muotikuvia ja tunnelmia. En ole ostanut koko kesänä itselleni juuri lainkaan uusia vaatteita tai asusteita, mitä nyt kirpputorilta parit mammapöksyt ja yhden hameen. Olen kulkenut (lyllertänyt) sama mekko päällä suurimman osan ajasta viimeisen kuukauden ajan, ja luulen, että tässä on nyt havaittavissa pientä kyllästymistä alati pyöristyviin muotoihin. :)

Vaikka haaveilu ja ispiroituminen on hyvä asia, niin kesä on kuitenkin tässä ja nyt! On ironista, että koko talven, kevään ja alkukesän olen odottanut näitä lämpimiä aurinkoisia päiviä ja kun ne vihdoin elokuussa saapuivat, alan haaveilla syksystä. Yritän elää enemmän hetkessä. Otan pienen muistivihkoni ja menen parvekkeelle raapustamaan kesäisiä ajatuksia paperille. Antaa syksyn odottaa vielä hetken. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti