Vuodenvaihteen jälkeen on tehnyt mieli syödä erityisesti salaatteja. Lauantai-illan kunniaksi herkuteltiin kana-leipäjuustosalaatilla ja parmankinkulla ja salsalla höystetyillä bruschettoilla. Aluksi olin ajatellut kääriä kinkut klassisesti cantaloupe-melonin ympärille, mutta salaatti tuntui kaipaavan joukkoonsa jotain raikasta. Lopulta meloni päätyikin siis salaattiin ja kinkut patongin päälle. :)
Kana-leipäjuustosalaatti
Freesiä salaattia ja rukolaa
Kurkkua
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Kanaa
Leipäjuustoa
Cantaloupe-melonia
Pähkinöitä ja siemeniä
Joukkoon: oliiviöljyä, suolaa ja pippuria myllystä
Tomaattisalsaa tein aikaisemminkin ja sen ohje löytyy täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti