maanantai 13. tammikuuta 2014

Pink grapefruit

Kaunis ja herkullinen: luonnonjugurttia, verigreippiä, pähkinöitä ja hunajaa.

Kiitos lumi, pakkanen ja aurinko. Vihdoin ulkona näyttää siltä, että päivä on valjennut! Ikävä kyllä, minä en tuosta kauniista talvisäästä pääse nauttimaan muuten kuin täältä sisältä käsin. Juuri kun ehdin ajatella, että puolison flunssa olisi jo tarttunut, jos on tarttuakseen, veti kuume minut sängyn pohjalle. Täällä sitä nyt sitten vuoroin palellaan ja vuoroin hikoillaan yli 38 asteen kuumeessa. C-vitamiinia siis nassuun ja lepoa. Kuvissa eilinen resepti: luonnonjugurttia ja verigreippiä.


6 kommenttia:

  1. Kiva kun olit jättänyt kommentin blogiini, jotta löysin tänne kauniiden kuviesi pariin! Poden kroonista hedelmähimoa ja verigreippikuvasi näyttävät niin ihanan raikkailta, mutta greipit ovat ehkä ainoita hedelmiä, joita en kykene syömään.. House Doctorin valikoimia täytyykin käydä kurkistelemassa, ihanan raikkaita ainakin nuo kuvat. Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvää alkanutta viikkoa sinullekin! Mun pitää tutkia blogiasi vielä vähän tarkemmin, kunhan voimat palautuvat. Sulla oli paljon kiinnostavia juttuja. Pitkään jatkuneen pimeyden jälkeen on ihanaa, kun näkyy vähän valoa. Kuvatkin onnistuu niin paljon paremmin. :)

      Poista
  2. Sama kohtalo itselläni, flunssa iski samantien kun kelit kaunistuivat. Olin ehtinyt muutenkin olla vasta viikon töissä parin kuukauden sairasloman jälkeen, joten toivottavasti tämän flunssan jälkeen olisi tiedossa pidempi terve jakso, jotta pääsisi taas työntekoonkin kiinni. Nyt tekisi mieli tuota greippiä, kun jaksaisi vain lähteä kauppaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa ottaa rauhallisesti. Mun tekis hirveästi mieli alkaa ottaa valokuvia, kun kuume on nyt laskenut, mutta taitaa olla parempi vaan jatkaa makaamista. Sen verran kaamea olo oli eilen.

      Poista
  3. Hyppäsin blogilistan kautta sattumalta tänne, ihania kuvia sinulla täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, hyvä että joku löytää tänne sattumalta! Oma blogisi näyttää myös tosi kivalta! :)

      Poista