sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntaihetkiä / Sunday moments

"Olohuone" siivouksen jälkeen.

























Viikonloppu tuntuu jäävän nyt hieman lyhyeksi, sillä eilinen päiväni kului lähes kokonaan videoeditointikurssilla. Kurssi oli kyllä mielenkiintoinen ja hyödyllinen, mutta en silti malttanut olla ajattelematta, että tässä menee nyt taas yksi kaunis aurinkoinen päivä "hukkaan". Hukkaan se ei todellakaan mennyt! Olisin vain kaivannut vielä toista rauhallista sunnuntaiaamua tähän viikonloppuun.

Tänään minulla on onneksi ollut aikaa vain olla ja järjestellä koti flunssaviikon jäljiltä. Pienen asunnon huonoja puolia, tai yksi kaikista huonoista puolista on se, että jos yhdessä nurkassa on sotkua, koko asunto näyttää epäsiistiltä. Ja lisäksi, tavaraa on aina liikaa! Pitänee kenties taas vaihteeksi tutkia, olisiko Oikotiellä ratkaisua meidän tilaongelmaan...

Siis mitä? Miks mun pitää olla sohvalla? Eiks me ollakaan lähdössä ulos?
En mä nyt malta olla paikoilla, kun täällä on kiinnostavia tuoksuja.





















Koiran kanssa uuden asunnon löytäminen onkin vaan hieman haastavampaa kuin ilman koiraa. Vaikka ei tuo Luna ole koskaan tehnyt mitään, mistä vuokranantaja voisi ottaa nokkiinsa. Ainut sotku, mitä neiti on ikinä saanut aikaan, on kasa karvoja sohvalla ja lattialla.
Mistä tulikin mieleen, että mikä ihmeen järki niitä karvoja on nyt keskellä talvea tiputtaa!? Onneksi joulupukki toi lahjaksi villanutun. Se päällä paranee ulkoilla, vaikka karvoja olisi vähän vähemmänkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti