maanantai 6. tammikuuta 2014

Päivä kotona / Day at home

Ihanaa saada vielä tämä yksi ekstra vapaapäivä viikonlopun päälle. Nukuin sekä tänään että eilen yli yhteentoista. Tänään heräsin siihen, että näin unta miten aurinko paistoi kirkkaasti. Avattuani silmät, todellisuus oli hieman toisenlainen. Voih, kumpa voisin nukkua tammikuun talviunta. Onneksi tänään saa vaan olla kotona ja ottaa rennosti. Voi riisua kodin joulukoristeista, lukea kirjaa, napostella karkkeja ja tuherrella piirroksia luonnosvihkoon.


Meidän joulukuusikin oli alkanut kasvattaa uusia vaaleanvihreitä oksia. Se näytti omituiselta, vähän kuin siihen olisi ilmestynyt jonkinlaisia matoja. Siirsin kuusen parvekkeelle kasvamaan. Saa nähdä kestääkö tuollainen ruukkukuusi ulkoilmaa.


Lisäksi aamupalalla meitä odotti myös jännittävä yllätys, kun herra oli heittänyt kahvin sekaan vahingossa suolaa sokerin sijaan! Onneksi hän itse ehti hörpätä kupista ensimmäisenä enkä minä. :D Tällainen rauhallinen ja laiska loppiainen meillä. Luna makoilee taljalla ja minä haaveilen keväästä ja auringosta.

Lunan mielestä sillä ei ole merkitystä paistaako ulkona aurinko vai ei. Siellä on aina hauskaa.



Relaxing day at home. Luna is sleeping on the couch and I'm reading a book, eating candies and dreaming of the spring.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti