maanantai 4. marraskuuta 2013

Kauneimmat hotellit Euroopassa

Pinterestissä surffailessa törmää usein ihaniin sisustuksiin, jotka osoittautuvat luksushotellien huoneiksi. Päädyin kerran Portugalilaisen hotellin sivuille ihastellessani kaunista makuuhuonekuvaa ja kuvista inspiroituneena päätin listata kauneimmat löytämäni eurooppalaiset hotellit. Näissä maittaisi viettää kesälomaa. :)

 

Areias do Seixo Charm Hotel Portugalissa. 

Hotelli sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista. Hotellin kaikki huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja ja niillä on oma tarinansa. Paikka näyttää aika paratiisimaiselta. Lisäksi hotellissa on kylpylä ja lähellä upean näköinen ranta.




 

Monteverdi Toscanassa. 

Seitsemän huoneen pikkuhotelli Italian Toscanassa näyttää täydelliseltä lomapaikalta. Huoneet ovat kauniita, ja ihanan yksinkertaisesti ja modernisti sisustettuja. Jos pääsisin luksuslomalle, tämä voisi olla seuraava kohteeni.



 

Perivolas Santorini.

Hotelli Perivolas on rentouttava keidas Kreikan kauneimmalla saarella. Hotellista ei löydy televisiota tai dvd-soittimia, mutta terasseja, aurinkoa ja turkoosin värisiä altaita kylläkin! Huoneet ovat kauniin valkoisia kuten koko Santorinin saari.




San Giorgio Mykonos.

Pitäisiköhän sittenkin lähteä Kreikkaan? Kreikasta löytyy meinaan enemmänkin näitä upeita design-hotelleja. San Giorgio on boheemi luksushotelli Mykonoksen saarella. Jo pelkästään nettisivut näyttävät houkuttelevilta, hotellihuoneista puhumattakaan. Jostain syystä nettisivujen varausjärjestelmä ei kuitenkaan näytä toimivan.






2 kommenttia: