sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Joulutoiveita / Christmas wish list


Olen jouluihminen. Rakastan lahjojen suunnittelua ja niiden ostamista. Huomaan, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pidän kotini koristelemisesta ja herkkujen leipomisesta joulua varten. Tänä vuonna meillä ei kuitenkaan vietetä joulua, sillä olemme lähdössä lomalle Etelä-Amerikkaan Argentiinaan. Argentiinassa on joulukuussa kesä, joten meitä vastassa ovat 30 asteen helteet, Buenos Airesin värikkäät kadut ja kuuma tango. Tuskin maltan odottaa. :)

En silti ole voinut välttyä kaikilta ihanilta jouluhömpötyksiltä. Jos viettäisimme joulua tänä vuonna kotona, olisin varmasti jo innostunut shoppailemaan ja sisustamaan kotiamme uusilla suloisilla joulukoristeilla. Onneksi sentään kyntilöitä ja koristevaloja voi pitää päällä koko talven.

Tulevasta reissusta huolimatta halusin koota oman jouluisen toivelistani. Nimittäin haaveilu ja unelmointi, jos mikään, kuuluvat osana jouluun! Tänä vuonna joululistani ei ollut ihan yhtä bling bling, kuin viime jouluna (klik). :)


1. Diamond -kynttilälyhdyt, 34,90 e, Katoko. 2. Sisustustyyny, 15 e, H&M home. 3. Bloominvillen joulukoristeet, 12 e, dom dom. 4. House Doctorin musta joulutähti, 15 e, Peroba. 5. Poro-tyynynpäällinen, 11,95 e, Ellos. 6. Koristetimatti, 15,50 e, dom dom. 7. Harlekiini villahuopa, 81,90 e, Lapuan Kankurit. 8. House Doctorin Dome -kynttilälyhty harmaalla marmorijalalla, 18 e, Room21. 9. Keraaminen kauris, 15 e, Peroba. 

Ylemmät interiööri-kuvat: House Doctor ja H&M home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti