sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Mitä tehdä, kun ulkona on kylmää ja märkää? / Cosy moments

Tihuttaa vettä ja tuulee. Maa on musta ja taivas harmaa. Ei huvita lähteä minnekään. Kaapelitehtaalla olisi tänä viikonloppuna ollut Street food festivaali – mielenkiintoisia ihmisiä, hyvää ruokaa ja lämmin tunnelma. En kuitenkaan ole jaksanut poistua kotoa, joten jätän festarit väliin. Kuulostaa masentavalta, mutta todellisuudessa olen valtavan inspiroitunut. Kun ulkona on liian kylmää ja märkää, että huvittaisi liikkua minnekään, on ihana vaan olla.

Oleskeluun löytyy viikossa aivan liian vähän aikaa. Pari viikkoa sitten olin kuuntelmassa ideoiden tuottamiseen erikoistuneen Idealist Groupin luovan johtajan Saku Tuomisen innostavaa puhetta. Hän kertoi kysyneensä eräällä keikallaan ihmisiltä, mistä he haaveilivat. Osa naisista oli vastannut, että olisi kiva, jos ehtisi vaikka lukea jonkun kirjan. Hyvät hyssykät! Jos ihmisen ensisijainen haave on lukea kirja, kannattaa jättää välistä parit kissanristiäiset ja jäädä kotiin pitämään sadetta. Kynttilöitä, kuumaa kaakaota, villasukat ja hyvä kirja. Lukemisen ohessa voi sitten miettiä itselleen uusia haaveita toteutettavaksi. :)

Kynttilät tuovat valoa ja tunnelmaa marraskuussa
Parasta pimeydessä on, kun voi luoda tunnelmaa kynttilöillä ja valoilla.
Divaani-lehtiä ja teetä
Tee lämmittää ja lukeminen rentouttaa. :)
kynttilä palaa vihreässä Indiskan lyhdyssä
Löytökoira Luna makoilee rennosti sohvalla
Lunan ilme kertoo kaiken ;).
Muuten, meidän Etelä-Amerikan matkaan on aikaa enää vajaa kuukausi. Pääsen vihdoin toteuttamaan oman pitkäaikaisen suuren haaveeni. Argentiina-aiheisia vinkkejä ja kuvia siis tiedossa lähitulevaisuudessa. :)

1 kommentti:

  1. Kylläpäs oli mukavan tunnelmallinen teksti ja siihen sopivat kuvat! Täällä meillähän ei varsinaisesti ole märkää eikä etenkään kylmä (en ole toistaiseksi tarvinnut kertaakaan mitään superohutta trenssiä paksumpaa takkia, mikä on oikeastaan vähän tympeää näin marraskuun lopulla, kun näyttävät jo pystyttävän joulumarkkinoitakin), mutta mäkin oon taas innostunut kynttilöistä. Niistä tulee niin ihanan lämmin valo ja kotoisa mieli! Kuvassa vilahtavista aikakauslehdistä oon kyllä vähän kade, niitä kaipaan aina Suomesta. Hyvää teetä sentään löytyy meiltäkin :)

    VastaaPoista