sunnuntai 31. elokuuta 2014

Lauantaibrunssi / Saturday brunch





Tämän viikonlopun yksi parhaista asioista on ollut ihanan verkkainen ja rentouttava lauantaiaamu. Välillä on hyvä, ettei viikonlopulle ole liikoja suunnitelmia, sillä kiireisen työviikon jälkeen hitaat lauantai- ja sunnuntaiaamut ovat lähes paratiisimaisia. Meillä se tarkoittaa pitkään sängyssä loikoilua, rauhallista aamulenkkiä Lunan kanssa ja runsasta (sekä myöhäistä) aamiaista kaikkine herkkulisukkeineen. 

Lisäksi on niin mahtavaa, että meillä on vihdoin kunnon pakastin entisen yksiömme typerän pakastinlokeron sijaan. Olen pakastanut kesän jäljiltä monta litraa marjoja ja nyt voin sekoittaa marjasmoothieta milloin vain. Lauantaibrunssilla maistui banaani-mustikkasmoothie. :) Niin paljon parempaa ja terveellisempää kuin kaupan valmiiksi maustetut ja makeutetut jugurtit!

3 kommenttia:

  1. Ooh, kylläpä näyttää hyvältä! Pitkän kaavan aamupalat on mun lemppareita - vaikka ovatkin olleet viime aikoina hieman kortilla. Täällä ei paljon marjoja poimittu, mutta käyn säännöllisesti apajilla kaupan pakastealtaalla. Toimii onneksi niinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, hyvät aamupalat on parhautta. :) Ja tosiaan, onneksi kaupoista saa marjoja talvellakin. Varsinkin mustat viinimarjat on pakastealtaastakin tosi maukkaita ja edullisia.

      Poista
  2. Mmm, ihan tulee nälkä noita kuvia katsellessa, vaikka just söin aamupalaa... Kunnon pakastin on kyllä ihan parasta, kun sinne saa säilöttyä marjoja syksyn ja talven herkkuhetkiä varten. :)

    VastaaPoista