lauantai 16. elokuuta 2014

Syksyn ihanuuksia / Some lovely arrivals

Työt ovat taas alkaneet ja viimeiset puolitoista viikkoa on mennyt uuden päivärytmin opettelussa. En ole muistanut ottaa instagram kuvia, enkä varsinkaan kirjoittaa blogia. Rytmin vaihdoksen vaikeudesta kertoo sekin, että vaikka iltaisin on vielä valoisaa, en ole jaksanut töiden jälkeen käydä juuri missään. Illat ovat kuluneet koiran kanssa lenkkeillen ja sohvalla löhöillen.

Olen myös yrittänyt koko viikon käydä kaupungilla katselemassa syksyn uutuuksia, mutta vasta tänään lauantaina sain oikeasti aikaiseksi lähteä kiertelemään kauppoja. Sen sijaan verkkokauppojen tarjonta on viimeisen puolentoista viikon aikana tullut hyvinkin tutuksi. :) Siitä inspiroituneena kokosin pienen kollaasin syksyn ihanimmista ja kukkarolle sopivimmista uutuuksista.


1. Söpö säilytyslaatikko, 14,95 € Hemtex. 2. Diamant-ikkunavalaisin, 32,95 € Ellos. 3. Kuparinvärinen kynttilänjalka, 14,95 € Hemtex. 4. Samettityynynpäällinen, 15 € H&M home. 5. Alfons koristetyyny, 22,95 € Hemtex. 6. Puiset kynttilänlyhdyt, 3 €/kpl H&M home. 7. Sohvapöytä marmorilevyllä, 119 € Ellos. 8. Lasinen ananaspurkki, 13 € H&M home. 9. Siro pöytävalaisin, 69,95 € Hemtex. 

1 kommentti: