sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Basilika ruukussa / Basil in a pot

Haaveilen Jamie Oliver -tyyppisestä keittiöstä, josta löytyy kaikkea: tilaa, tuoreita yrttejä, parhaat keittiövälineet ja lopputuloksena täydellistä ravintolatason kotiruokaa. Vaikka teen töitä sisustusjuttujen parissa, en koskaan katso televisiosta sisustusohjelmia. Mielestäni ne ovat ärsyttäviä. Sen sijaan rakastan kokkiohjelmia, etenkin Jamie Oliveria! Kaikki mitä Jamie puuhaa, näyttää super helpolta, yksinkertaiselta ja herkulliselta.

Olen ottanut nyt kaksi ensimmäistä askelta siihen suuntaan, että minusta tulee jonain päivänä karismaattinen ja taitava kotikokki. Ensimmäinen askel oli muutto asuntoon, jossa on ihan oikea toimiva keittiö. Ja toinen askel on tuoreet yrtit ikkunalaudalla.

Viime viikolla ostin kaupasta ruukkubasilikaa ja istutin sen multaan. Aiemmin basilika kesti nahistumatta korkeintaan kaksi päivää, mutta nyt istuttamisen jälkeen kasvi on viihtynyt ikkunalaudallani jo viikon. Ja vielä ihan virkeänä!

Tästä se alkaa, elämäni Jamie Oliverina. Ja nyt vaan kauppaan ostamaan lisää yrttejä. :)

3 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa ihanalta!! Minäkin olen varsinainen ruokafanaatikko.. jos en syö, niin suunnittelen, mitä ihanaa voisi syödä seuraavaksi, saati ensi viikonloppuna!! :) tänään on tarkoitus testailla pastakonetta ekaa kertaa!! Jihuu! Onnea uuteen kotiin ja keittiöön!

    VastaaPoista
  2. Muuten, laitoin sinulle kahvitaukohaasteen! :) Löytyy täältä: http://kotivalossa.blogspot.fi/2014/03/ajateltavaa-minulle-ja-muillekin.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mahtavaa, kiitos Katri! :) Pitääpä heti huomenna tarttua haasteeseen.

      Poista