perjantai 21. maaliskuuta 2014

Aamukahvia ja pannareita / Morning coffee and pancakes

Tämä viikko on ollut talvilomaviikkomme. Alkuviikosta käytiin pienellä matkalla ja herkuteltiin ravintolaruuilla. Nyt sama herkuttelu näyttää jatkuvan kotonakin. Kiireettömän aamun kunniaksi ihanan epäterveellinen aamupala: lettuja ja vaniljajäätelöä.



Lisäksi Kotivalossa -blogin Katri haastoi minut "rupatteluun kahvikupin äärelle", joten herkuttelun päätteeksi ajattelin vastata muutamiin haasteessa esitettyihin kysymyksiin.

Millainen on sisustustyylisi?
Pidän maanläheisistä väreistä, erityisesti harmaan ja ruskean eri sävyistä. Sisustuksessa minua viehättää harmonia ja rouheus. Tällä hetkellä esimerkiksi betoni on yksi lempimateriaaleistani.

Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Meillä kotona kaikki on keskeneräistä. Makuuhuoneesta puuttuu yksi matto ja olohuoneesta lamppu. Keittiöstä pidän eniten, mutta se ei johdu siitä, että olisin itse panostanut keittiön sisustukseen. Se on vaan niin ihanan tilava ja käytännöllinen.

Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
En yleensä osta mitään hirvittävän kallista. Tällä hetkellä pitäisi ostaa olohuoneen lamppu ja ruokapöydän tuolit. Huonon omatunnon saan, jos ostan lisää vaatteita.

Millaisista asioista unelmoit?
Helppo kysymys, matkustamisesta! Olen jo vuosia halunut matkustaa Etelä-Amerikkaan ja toivotaan, että se haave toteutuu tänä vuonna.

Paras ominaisuus naisessa / miehessä?
Kuulostaa hieman vanhoolliselta tällainen kysymys. :) En lähtisi erottelemaan ominaisuuksia sukupuoliroolin mukaan, mutta ihmisissä ylipäätään arvostan rehellisyyttä, aitoutta, hyväsydämisyyttä ja lempeyttä.

Kiitokset Katrille "kahveista" ja kirjavinkistä. :)

3 kommenttia:

  1. Joskus pitää hemmotella itseään :)

    VastaaPoista
  2. Oi olisipa ihana lähteä matkustamaan! Ihan totta nuo viimeiset kysymykset - en itsekään pidä sukupuoliroolijaotteluista.. Lapsen kasvatuksessa sen huomaa helposti, miten me itse tuotamme sukupuolirooleja. Esim. lapset oppivat nopeasti puhumaan tyttöjen ja poikien leikeistä, jos vaikka päiväkodissa ohjataan tytöt kotileikkiin ja pojat autoleikkeihin, mikä on aika surullista.. Sitten tyttö kyselee hiekkalaatikolla, että "voinko mä leikkiä tällä traktorilla?" Surullista, miten helppoa lasten mieleen on vaikuttaa..

    On muuten tosi herkun näköinen aamianen sinulla!

    VastaaPoista