maanantai 9. joulukuuta 2013

Yllättävä löytö Tigerista

Muistatteko, kun pienenä oli muutama markka rahaa ja pääsi tuhlaamaan ne Tiimariin? Tuntui kuin taivaaseen olisi astunut. Tiimarissa oli hajukumeja, hirveästi erilaisia tarroja ja vaikka mitä ihanaa krääsää. No nyt Tiimari on konkurssissa, eikä siellä kyllä kieltämättä ole vuosiin ollut juuri mitään ostettavaa. Tiimari tipahti krääsätaivaan listalta viimeistään silloin kun Suomeen avautui ensimmäinen Tiger.

Tiger on hassu kauppa. Se myy melkein mitä vaan laidasta laitaan. On söpöjä paperitarvikkeita, keittiötarvikkeita, villasukkia, joulukoristeita, kynttilöitä, ruokaa, leluja... Lista on loputon ja tuotteet taitavat vaihtua melko tiuhaan vuoden vaihteen mukaan.

Itse kävin Tigerissa eilen ja löysin sieltä pienen kannellisen lasikulhon kahdella eurolla. Ensin ajattelin, että ei hemmetti, en osta taas jotain krääsää. Mutta ostinpa kuitenkin! :) Nyt kulho on tuossa pöydällä ja näyttää niin kivalta ja kauniilta. Samanlaista tuskin olisi löytänyt yhtä edullisesti edes kirpparilta. Mieskin tykkäsi, vaikka kuulemma se on vähän mummomainen. Ens kerralla ostan varmaan sitten pitsiliinoja.

Mummomaiseen lasikulhoon piti tietenkin heti ostaa mummomaisia paperikarkkeja.
Kauniissa lasikulhossa voisi säilyttää myös vaikka koruja.
BoConceptin kynttilänjalat ostin jo aiemmin syksyllä. Rakastan niiden pastellisia sävyjä.
Joskus pienet (ja edulliset) asiat tekevät onnelliseksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti