torstai 5. joulukuuta 2013

Pientä järjestelyä ja ideointia kotitoimistoon

Kynsilakka kuuluu tietenkin joka naisen työpöytävarusteisiin.

Olen viime aikoina yrittänyt fiksailla meidän työpöytänurkkausta viihtyisämmäksi. Vajaa vuosi sitten, kun mies muutti taloon ja toi mukanaan isoja mustia laitteita ja huonekaluja, joutui sisäinen esteetikkoni hetkeksi pieneen kriisiin. Mies valloitti työpöydän ja minä sain pikku läppärini kanssa siirtyä sohvalle surffaamaan. Meni jonkin aikaa ennen kuin tajusin, että voin edelleen istua työpöydän ääressä ja jopa tehdä siitä omannäköiseni.

Nyt olen nostellut kynät ja pensselit esiin pöydälle, teipannut seinälle valokuvia ja koonnut epämääräiset tavarat ja paperit niihin aikoinaan Mokosta ostamiini vaalean keltaisiin laatikoihin. Siveltimistä inspiroituneena aloin jopa pitkästä aikaa maalaamaan vesiväreillä. Tosin en vielä saanut aikaiseksi mitään esittelykelpoista.

Ideoita kotitoimistoon

Työpisteen järjestelystä ja suunnittelusta innostuneena kokosin yhteen kasan kaikkia ihania kotitoimistotarvikkeita. Tällä kertaa tavaroita yhdisti herkulliset pastellisävyt.


1. Polkka Jam 2014 -seinäkalenteri, 2. Säilytyslaatikot Peroba, 3. Kanelimaan Metsätropiikki-teippi, 4. Kirjainmukit Stockmann, 5. Balloons A4 printti, 6. Fermliving paperikori, 7. Hay:n tarralaput Finnish Design shop, 8. Fermliving muistikirja.

2 kommenttia:

  1. Tuo Fermliving paperikori on aivan ihana. Olen itse pyytänyt sellaista joululahjaksi vaaleanpunaisena :)

    VastaaPoista
  2. Munkin mielestä se on supersöpö. Fermlivingillä on muutenkin kaikkea ihanaa ja suloista sisustustavaraa. :)

    VastaaPoista