perjantai 9. toukokuuta 2014

Koiranilma / Beastly weather

Missä se kesä luuraa? Täällä tuijotellaan sadetta sisällä ja haaveillaan lämpimistä kesäpäivistä. Parvekekin on edelleen ihan rempallaan, kun en ole lähipäivinä siellä juuri tarjennut puuhastella. Nyt ei kai sentään pitäisi olla tulossa enää pakkasöitä.

Kolmen viikon päästä meidän olisi tarkoitus pitää tuparit. En ole vielä keksinyt lopullista tuparimenuuta. Ehkä joku tapastyylinen kattaus? Vai olisiko jollain vinkkejä ja hyväksi havaittuja suosituksia tarjoilupöytään? Ihmisiä on tulossa melko reippaasti, joten ruokaakin pitää olla runsaasti. :)

Myös Luna pääsee ensimmäistä kertaa väenpaljouden sekaan. Yleensä se tykkää kaikista ihmisistä, mutta saa nähdä miten se suhtautuu, kun oma koti on täynnä tuntemattomia juhlijoita.


2 kommenttia:

  1. Äänestän ainakin ruissipsejä jollain täytteellä! Helppoja ja nopeita tehdä ja maistuvat sikahyviltä. Myös uusimmassa Gloria ruoka&viinissä oli pari hyvää juttua, joita tein siskon synttäreille. Yrttiöljyleipäset oli herkullisia ja nopeita, eivät vaatineet kohoamisaikaa ja paistoin menestyksekkäästi kaks pellillistä kerrallaan kiertoilmalla. Myös täytetty brie ja pihvisalaatti saavat erityismaininnan ja syntyivät tosi pienellä vaivalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Oili vinkeistä! Katsoinkin, että sulla oli blogissa vaikka mitä herkkuja. :) Yrttiöljyleipäset kuulostaa hyvältä ja tuollaiset ruissipsit vois olla myös aika hyvä vaihtoehto tavallisten nachojen tai patongin tilalle.

      Poista