torstai 31. lokakuuta 2013

Aurinkoinen aamupala


Kahvia, tuoremehua, täytetty kroissantti ja maustamatonta jugurttia myslillä ja hunajalla.


Tiedättekö miksi blogini nimi on krokotiili tiskialtaassa? Nimi tulee siitä, että kattaessani herkullisen aamupalan kauniisti pöydälle ja kaataessani kahvia mutteripannusta söpöön kuppiin samalla, kun ulkona paistaa ihana syysaurinko, toisaalla odottaa kaamea, limainen tiskivuori! Eteisen lattia on täynnä hiekkaa, koska maa on mutainen ja koira raahaa käpälissään kuraa sisälle. Vessanpönttö pitää pestä, pyykkikori pursuaa yli likaisia vaatteita ja musta tv-taso näyttää harmaalta auringonvalon osuessa siihen ja paljastaen pölyisen pinnan.

Ei minulla ole aikaa asetella sohvatyynyjä kaiken päivää ja kuvata niitä eri asennoissa. Viikolla pitää käydä töissä ja iltaisin väsyttää. Ei jaksa siivota. Kun vapaapäivä vihdoin koittaa, kämppä on kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Alkuviikon makaronilaatikon jämät lilluvat tiskivedessä.

Minun kotini tuskin on kenenkään sisustuksellinen unelma. Se on pieni 37 neliön yksiö, jossa asuu mies, nainen ja koira. Se on ihana koti! Ja valokuvissa on se hyvä puoli, ettei kukaan koskaan tiedä, mitä niiden ulkopuolelle on rajattu.

Aurinkoisia aamupalahetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti