sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Parvekesuunnitelmia / Plans for the balcony

Olen viime päivinä mietiskellyt parvekettamme ja sen järjestelemistä kesäkuntoon. Tällä hetkellä parvekkeella ei ole oikein mitään, paitsi vanhat jokseenkin jo kulahtaneet parvekekalusteet. Joka ikinen vuosi mietin parvekkeen sisustamista. Haluaisin tehdä siitä viihtyisän olohuoneen jatkeen, mutta loppujen lopuksi päädyn ostamaan uudet istuinpäälliset ja pari kukkaa purkkiin. Toivotaan, että tänä vuonna inspiraatio pysyy ja parvekkeesta tulee viihtyisä kesähuoneemme.

Tein joka tapauksessa jo pienen visuaalisen suunnitelman, mitä kaikkea ihanaa parvekkeelle voisi hommata. Etenkin kaunis rottinkituoli houkuttelisi... :)












































1. House Doctorin salaatinottimet, Katoko. 2. Matto, H&M home. 3. Saviruukku, Granit. 4. Puinen tarjotin, H&M home. 5. Swedish Grace -kulho, Iittala. 6. Lyhty, Indiska. 7. Räsy-tyyny, Vallila Interior. 8. Chantal-tuoli, sisustaulkona.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta! Minulla on myös aina kunnon suunnitelmat, mutta sitten hommat jäävät ihan pliisuiksi. Hyvältä vaikuttaa sinun suunnitelmasi, kiva tyyli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, parvekesisustus pitää luultavasti toteuttaa keväällä, koska mitä pidemmälle kesä ehtii, sitä helpommin sitä vaan suuntaa rannalle ja parveke saa jäädä rempalleen. Kivoja viikonloppukuvia muuten sulla blogissa. :)

      Poista
  2. Kivoja juttuja oot bongaillut. Ton tuolin voisin kotiuttaa heti!

    VastaaPoista