maanantai 21. huhtikuuta 2014

Aurinkoinen pääsiäinen / Sunny Easter




Terveisiä maalta! Siellä sinivuokot kukkii jo. :)
Tultiin eilen takaisin Helsinkiin. Oli mahtava reissu, vaikka Luna-ressukka oksensikin useamman kerran sekä meno- että paluumatkalla. Pahoinvoiva koira takapenkillä tuo ihan uusia haasteita autolla ajamiseen. Joka kurvia piti varoa, ja jos vauhti oli liian luja, pikkuinen puklasi varmasti.

Mutta maalla oli ihanaa. Aurinko paistoi, Luna sai juosta vapaana, saunottiin, käytiin kirppareilla (ei tosin ostettu mitään) ja syötiin hyvin. Eilinen päivä oli lisäksi niin lämmin, että terassilla pystyi nauttimaan kevätsäästä pelkässä t-paidassa ja shortseissa. Aika mieletön sää huhtikuulle! Pitää toivoa, että sama meno jatkuu sitten myös vappuna.

2 kommenttia:

  1. Ihanan nättejä kukkasia! Ja blogisi on aivan mainio, löysin tänne äskettäin ja selailin jo pitkän pätkän postauksia läpi. Lisäsin heti syötteenlukijaan :) Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihana kuulla, että tykkäät. En ole ehtinyt kovin kauan vielä blogata, joten mahtavaa, että löysit tänne. :) Sinunkin blogissa näyttää olevan ihania kuvia. Pitää mennä tutustumaan paremmin heti töiden jälkeen.

      Poista