sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Aamupalapatonki / breakfast baguette


Rakastan verkkaisia viikonloppuaamuja! Viikonloppuna saa herätä pikkuhiljaa valkenevaan aamuun, eikä tarvitse raahautua ylös silloin, kun on vielä pimeää. Voi käydä kaupassa ihan rauhassa ostamassa juuri sitä, mitä sillä hetkellä tekee mieli, ja loihtia herkullisia aamiaisia. Viikonloppuna ehtii keittää mutteripannukahvia ja mutustella croissanteja, patonkia, piirakkaa, torttuja, hedelmiä tai vaikka kuohuviiniä, jos mieli tekee.

Eilen innostuin taiteilemaan meille tomaatti-mozzarellapatongit aamupalaksi. Maukasta oli! Sellainen pieni asia kannattaa kuitenkin muistaa, kun lauantaiaamuna lähtee aamupalaostoksille, että ostaa leipää sitten myös sunnuntaiksi. Sunnuntaisin kauppat kun aukeaa vasta klo 12, niin saattaa idyllinen aamupalahetki muuttua helposti äkäiseksi näkkileivän järsimikseksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti