sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Jotain uutta, pehmeää ja sinistä / Something new, soft and blue

Olen valmis ottamaan vastaan tulevan syksyn ja talven. Aion tehdä sen pehmeään villavilttiin kääriytyneenä kotisohvalla köllötellen.

Olin suunnitellut jo pidemmän aikaa, että ostan olkkariimme uuden torkkupeiton. Ajatuksissani oli vaalean harmaa tai petroolin värinen viltti, mutta kun viime viikonloppuna Kaapelitehtaan Design marketilla törmäsin Kaunisteen vaalean siniseen villavilttiin, olin välittömästi myyty. Aluksi väri hieman mietitytti, mutta sohvalle päästyään se näytti ihanan raikkaalle ja skandinaaviselle.


Minulla onkin paha tapa sortua ostamaan neutraaleja harmaan sävyjä, tai mustaa ja valkoista, vaikka todellisuudessa rakastan värejä ja boheemia tyyliä. Viltin laadusta kertoo varmaan myös se, että Luna otti sen heti omakseen. :) Lisäksi viltti oli todella edullinen, sillä se oli Kaunisteen poistuvaa mallistoa ja maksoi vain 40 euroa alkuperäishinnan ollessa 110 euroa. Kiitos siis Design marketille upeasta tarjonnasta ja ihanista löydöistä. Ensi vuonna taas uudelleen!

Aurinko, Luna ja Kaunisteen viltti – mikä kuvauksellinen kombo. :)

3 kommenttia:

  1. Samat suunnitelmat :) Antaa tuulien puhaltaa, viltti ja sohva odottaa! Kauniin näköistä teidän olohuoneessa, olen pikku hiljaa alkanut haaveilemaan tummemmasta sohvasta, mutta saa nähdä. On meinaan koiruus (sormet ristissä) tulossa, joten vaalealle sohvalle voi varmaan heittää heipat aika pian :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taas haaveilen vähän vaaleammasta sohvasta, mutta on totta, että eläimien kanssa ei ainakaan valkoista sohvaa voi käytännön syistä pitää. Toisaalta kannattaa valita sellainen väri, joka on lähellä koiran väritystä. Niitä karvoja meinaan saa sitten imuroida. :) Esimerkiksi tuo meidän matto on aika murheenkryyni, vaikka se on muuten ihana, mutta mustassa näkyy vaaleat koiran karvat ja sitä pitäisi imuroida melkein päivittäin. :)

      Poista
  2. Oli hyvä löytö ja hyvään hintaan!

    VastaaPoista